Hyvää joulua ja vielä parempaa uutta vuotta (eli mikä Neulovillassa muuttuu vuonna 2019)

Vuosi 2018 jää mieleeni vuotena, jolloin esikoisestani tuli isosisko ja jolloin minä valmistuin uuteen ammattiin. Näiden kahden asian takia olen joutunut miettimään aiempaa tarkemmin, mitkä ovat ne asiat, mitä haluan ehtiä tekemään - sen takia ensi vuonna Neulovillassa muutama asia muuttuu.

Lankakaupan osalta se tarkoittaa kahta asiaa.
Ensiksi, lankakauppa pysyy verkossa ja kivijalka pysyy kiinni.
Toiseksi, verkkolankakaupan valikoima tulee 1.1.2019 alkaen keskittymään yksinomaa sukkalankoihin ja niihin liittyviin tarvikkeisiin.

Olen aika innoissani tästä – näin sen oikeastaan olisi alun perinkin pitänyt mennä! Neulovilla myy sukkalankoja ja tarvikkeita heille, jotka ovat jo neuloneet marketin lankahyllyt tyhjiksi, ja haluavat kokeilla jotain muuta. Valikoimaan kuuluu hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia, parempia peruslankoja, joista tehtyjä sukkia on miellyttävä neuloa, kehtaa antaa lahjaksi ja uskaltaa käyttää. Ja kun kaipaat jotain erityisen ihanaa, Neulovillan valikoimassa on myös hiukan luksusta, kuten käsinvärjättyjä lankoja, pehmeää merinovillaa ja lämpöistä alpakkaa.  

Messujen kiertämistä jatkamme, koska - vauvan kanssa tai ilman – ne ovat tapahtumina useimmiten silkkaa parhautta. Neulovillan varasto jatkaa majailua vanhassa osoitteessaan Viialan keskustassa, ja saatan joskus pitää ovia auki varastomyyntipäivän hengessä, jos siltä tuntuu. Lankakaupan lisäksi Neulovilla tekee yhtä jos toista muutakin, mutta niistä ehkä lisää joskus myöhemmin.

Tietysti tämä tarkoittaa myös sitä, että ne langat, jotka eivät enää valikoimaan mahdu, myydään pois. Käy katsomassa verkkokaupan outlet-osasto, missä on loppuvuoden ajan mainioita lankoja erityisen halvalla – poistuvat tuotteet ovat 30-60% alennuksessa vain verkkokaupassa.  

Verkkokauppa palvelee pyhistä ja lomista välittämättä, mutta paketteja pakkaamme sunnuntaina 23.12. ja sitä seuraavan kerran uudenvuodenaattona 31.12. 

Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta, 

Paula


Jätä kommentti