Neulovillan messureissut: Oulu, Lahti ja Tampere

Neulovillan messuputki jatkui lokakuussa Oulun Kädentaitomessuille, koska Oulussahan on aina mukava käydä, eikä se ole ollenkaan niin kaukana kuin mitä eteläsuomalaiset luulevat ;) Mukavaa oli sekin, että messujen toisellekin päivälle riitti asiakkaita, eikä tarvinnut seisoskella tyhjän panttina. 

 

#kädentaitomessut #oulu #ouluhalli #päivä2 #messuselfie #manosdeluruguay #alegriayarn

A post shared by Lankakauppa Neulovilla (@neulovilla) on

 

Oulun jälkeen oli ruhtinaalliset kaksi viikonloppua väliä, ennen kuin suunnattiin Lahteen Kätevä&Tekevä -messuille. Lahdessa meillä kävi mitä parhain mäihä messuosaston naapureiden suhteen: viereisessä kojussa oli Villa Viertolan leidit, jotka tekivät kohtuuhinnalla vartin vyöhyketerapiaa ja intialaista päähierontaa. Mikä olisikaan mahtavampaa messukiireiden keskellä? Lisäksi opin Lahdessa paikallisilta asiantuntijoilta, että teetee Sallan turkoosi on parempi valinta Pelicans-fanin sukkiin kuin Opalin Uni 4-fach turkoosina. 

 

Melkein valmiina lähtöön messuille - Nähdään osastolla Em32 #katevatekeva @lahdenmessut #käsityömessut

A post shared by Lankakauppa Neulovilla (@neulovilla) on

 

Messukausi päättyi viime viikonloppuna itsestäänselvästi Tampereelle ja Suomen Kädentaidot -messuille. Näitä messuja ei enää tarvinnut juuri jännittää, toisin kuin viime vuonna, jolloin olimme Tampereella ensimmäisillä messuillamme. Nyt oli vastassa tuttu tapahtuma, viimevuotinen osasto, vanha kotikaupunki ja melko monta tuttua näytteilleasettajaakin samassa tapahtumassa. 

 

 

 

#kädentaidot alkaa nyt! Tervetuloa, C811 :)

A post shared by Lankakauppa Neulovilla (@neulovilla) on


Jätä kommentti