Molly - 52 sukanvartta

Tämä oikeilla ja nurjilla silmukoilla tehty pintaneule kulkee nimellä Molly. Siinä kahta aina oikein neulottua kierrosta seuraa kolmas kierros, joka neulotaan 1 oikein, 1 nurin. 

Toisin sanoen näin: 

Molly pintaneule kaavio

Molly pintaneule 52 sukanvartta #52sukanvartta

Neuleohjeiden noudattaminen on ollut minulle aina vähän työlästä – paperille tulostettu ohje hukkuu aanelospinoihin, käsityölehtien selaaminen on muka liian työlästä ja puhelimen pieneltä näytöltä kuvioiden lukeminen on ihan tolkuttoman vaikeaa.

Ihan tavallisten villasukkien tekeminen on neulomista parhaimmillaan: aivot narikkaan, silmukkaa toisen perään ja lopputulos on ihan varmasti mieluisa. Mutta kuka jaksaisi aina tehdä niitä tavallisia sukkia?

52 sukanvartta on elokuussa 2019 alkava haaste itselleni – julkaisen blogissa joka tiistai mallineuleen, joka sopii sukanvarteen ja joka on helppo oppia ulkoa. 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

 • Muurahaisenpolku - 52 sukanvartta
  Muurahaisenpolku - 52 sukanvartta

  En tiedä, mistä tämä joustin on saanut nimensä, mutta se tunnetaan netissä nimellä muurahaisenpolku. Oikean ja nurjan...

 • Valepalmikko - 52 sukanvartta
  Valepalmikko - 52 sukanvartta

  Valepalmikko on klassikko, jonka voi neuloa monella eri tavalla. Tässä yksi tapa:  - neulo 3 oikein, 2 nurin -joustin...


2 kommenttia

 • Jee :)

  Neulovilla
 • Tämän kokeilin ja saaja ihastui :)

  Jutta

Jätä kommentti