Raitajoustin - 52 sukanvartta

 

Tässä raitajoustimessa vaihtelevat leveämmät sinikirjavat ja kapeammat harmaat raidat. Värinvaihdosta saa joustimessa siistin, kun värinvaihdon jälkeen neulotaan aina yksi kierros kaikki oikein. Kuvan mallissa se tehtiin näin: 

1 krs: sinikirjavalla kaikki oikein

2-5. krs: sinikirjavalla 3 oikein, 1 nurin

6. krs: harmaalla kaikki oikein

7-8. krs: harmaalla 3 oikein, 1 nurin

Raitajoustin - 52 sukanvartta

 

Neuleohjeiden noudattaminen on ollut minulle aina vähän työlästä – paperille tulostettu ohje hukkuu aanelospinoihin, käsityölehtien selaaminen on muka liian työlästä ja puhelimen pieneltä näytöltä kuvioiden lukeminen on ihan tolkuttoman vaikeaa.

Ihan tavallisten villasukkien tekeminen on neulomista parhaimmillaan: aivot narikkaan, silmukkaa toisen perään ja lopputulos on ihan varmasti mieluisa. Mutta kuka jaksaisi aina tehdä niitä tavallisia sukkia?

52 sukanvartta on elokuussa 2019 alkava haaste itselleni – julkaisen blogissa joka tiistai mallineuleen, joka sopii sukanvarteen ja joka on helppo oppia ulkoa.

Katso kaikki tähänastiset sukanvarret.  

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

  • Kerrosrivinousu - 52 sukanvartta
    Kerrosrivinousu - 52 sukanvartta

    Kerrosrivinousussa pystyraidat saadaan aikaan nostetuilla silmukoilla.  1. kierros (harmaa): neulo kaikki silmukat oi...

  • Pitsijoustin - 52 sukanvartta
    Pitsijoustin - 52 sukanvartta

    Pitsijoustin näyttää hankalammalta kuin mitä on - tässä vuorottelevat oikea ja nurja, langankierrot sekä oikealle ja ...


Jätä kommentti