Olemme Oulun kädentaitomessuilla tänä viikonloppuna. Siksi osa tuotteista puuttuu verkkokaupasta ja toimituksissa voi olla pientä viivettä maanantaihin asti.

Rikottu joustinneule - 52 sukanvartta

Rikottu joustinneule on se ihan tavallinen kaksi oikein, kaksi nurin -joustinneule - sillä erotuksella, että viiden kerroksen välein oikeat ja nurjat vaihtavat paikkaa. Vaihtokohdasta tulee siistimpi, kun väliin neuloo kerroksen oikeaa. 

Rikottu joustinneule 52 sukanvartta

Rikottu joustinneule pintaneule 52 sukanvartta

Neuleohjeiden noudattaminen on ollut minulle aina vähän työlästä – paperille tulostettu ohje hukkuu aanelospinoihin, käsityölehtien selaaminen on muka liian työlästä ja puhelimen pieneltä näytöltä kuvioiden lukeminen on ihan tolkuttoman vaikeaa.

Ihan tavallisten villasukkien tekeminen on neulomista parhaimmillaan: aivot narikkaan, silmukkaa toisen perään ja lopputulos on ihan varmasti mieluisa. Mutta kuka jaksaisi aina tehdä niitä tavallisia sukkia?

52 sukanvartta on elokuussa 2019 alkava haaste itselleni – julkaisen blogissa joka tiistai mallineuleen, joka sopii sukanvarteen ja joka on helppo oppia ulkoa. 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

 • Molly - 52 sukanvartta
  Molly - 52 sukanvartta

  Tämä oikeilla ja nurjilla silmukoilla tehty pintaneule kulkee nimellä Molly. Siinä kahta aina oikein neulottua kierro...

 • Rikottu helmineule - 52 sukanvartta
  Rikottu helmineule - 52 sukanvartta

  Rikottu helmineule tunnetaan myös englannikielisellä nimellä broken seed stitch. Mallineuleessa kaksi väriä vuorottel...


2 kommenttia

 • Oili – kiva, koska niitä on tulossa vielä 50 lisää :)

  Neulovilla
 • Kiinnostaa erilaiset mallit sukanvarteen@

  Oili Alariesto

Jätä kommentti