Valepalmikko - 52 sukanvartta

Valepalmikko on klassikko, jonka voi neuloa monella eri tavalla. Tässä yksi tapa: 

- neulo 3 oikein, 2 nurin -joustinta kolme kerrosta. 

- neljännellä kerroksella siirrä kolme silmukkaa oikealle puikolle, nosta oikeanpuoleisin silmukka kahden muun silmukan yli, ja siirrä kaksi silmukkaa takaisin vasemmalle puikolle. Neulo 1 oikein, langankierto, 1 oikein, 2 nurin. Jatka näin kerroksen loppuun. 

- neulo väliin kolme kerrosta 3 o, 2 n -joustinta ja toista valepalmikkorivi. 

 

Valepalmikko 52 sukanvartta

Neuleohjeiden noudattaminen on ollut minulle aina vähän työlästä – paperille tulostettu ohje hukkuu aanelospinoihin, käsityölehtien selaaminen on muka liian työlästä ja puhelimen pieneltä näytöltä kuvioiden lukeminen on ihan tolkuttoman vaikeaa.

Ihan tavallisten villasukkien tekeminen on neulomista parhaimmillaan: aivot narikkaan, silmukkaa toisen perään ja lopputulos on ihan varmasti mieluisa. Mutta kuka jaksaisi aina tehdä niitä tavallisia sukkia?

52 sukanvartta on elokuussa 2019 alkava haaste itselleni – julkaisen blogissa joka tiistai mallineuleen, joka sopii sukanvarteen ja joka on helppo oppia ulkoa. 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

  • Pitsijoustin - 52 sukanvartta
    Pitsijoustin - 52 sukanvartta

    Pitsijoustin näyttää hankalammalta kuin mitä on - tässä vuorottelevat oikea ja nurja, langankierrot sekä oikealle ja ...

  • Reikäpitsi - 52 sukanvartta
    Reikäpitsi - 52 sukanvartta

    Tämä on varmaankin helpoin mahdollinen pitsineule.  1.-2. krs: kaikki oikein 3. krs: 2 oikein, langankierto, kaksi oi...


Jätä kommentti